Kalohírek

 

Május elseje új helyszínen – A sport majálisa lesz

2013. április 22.,hétfő 11:39  | 
A megszokott helyszíntől eltérően idén a pályázati forrásból felújított Kubikus parkban lesz a város majálisa. A korábbi évek hagyománya szerint most is tematikus majális lesz, vagyis egy meghatározott téma köré szerveződnek a programok. Ahogyan tavaly a folklór, úgy idén a sport lesz a középpontban.
Megosztás: 

De a megszokott programok sem maradnak el. Lesz sör, virsli, vurstli, vásár, zene és tánc minden, ami kell egy május elsejei mulatsághoz. A vidámpark a Margit Malom parkolójában várja majd a szórakozni vágyókat.

A Kubikus parkban ifjúsági kispályás labdarúgó bajnoksággal és nyílt aerobik edzésekkel kezdődik a nap. A koradélutáni májusfaállítás ebben az évben is kiemelt program lesz. A népi hagyomány ápolásánál természetesen nem hiányozhatnak a néptáncosok sem.

A városi rendezvényeken nagy sikert aratott zenés hívogatóról a Liszt Ferenc AMI fúvószenekara gondoskodik majd, délelőtt lovas kocsin járva be a várost.

A sport elsősorban egész napos csónakázási, kajakozási lehetőségben, és a helyszín lehetőségeit kihasználva különféle nyílt nevezésű bajnokságokban jelenik meg.
De sportközpontúság a támogatók által finanszírozott programokban is megnyilvánul majd – tájékoztatta portálunkat Turcsik-Bényi Eszter, a majálist szervező Városmarketing Kft. referense.

– Ilyen lesz például a Titán Sport Club jóvoltából Czanik Balázs, országosan ismert aerobic edző capoeira bemutatója, vagy Bodnár Erika intervall aerobik edzése, melyeket bárki ingyenesen kipróbálhat. Az ingyenes gyermekprogramok megszervezését a Vicai-Optika és a Főnix Gyógyszertár hozzájárulása tette lehetővé. A két ugrálóvár, az arcfestés, a népi fajátékok, valamint Fanti délutáni lufihajtogatása bizonyára elnyeri majd a kicsik tetszését. Mindenkit várunk, de nem csak nézőnek! Azt szeretnénk, ha minél többen aktívan bekapcsolódnának sport programjainkba! – mondta a referens.


Blogok

Éhezésmentes Karcsúság Szafival  Avokádókrémes uborkasaláta és sült csirkecombok (paleo)

Avokádós uborkasalátaEbédötlet Tögyi Julikától 💚💜💛Avokádókrémes uborkasalá[...]

Névmásblog  Minden oroszok cárja

Egy különleges többes szám a magyarban. A magyar nyelv egyik jól ismert tulajdonsága, hogy takarékosan bánik a többes szám nyelvtani kifejezésével a főnévi csoporton

Re-Kreatív Blog  Bőrhatású karkötő

A tegnapi Re-Kreatív Klub on-line foglalkozáson mutattam meg ennek a bőrhatású karkötőnek az [...]

Megyei apróhirdetések

Hirdessen ingyen!

Felújított 1 szobás lakás eladó

Kalocsa | Teljesen felújított,1 szobás, de tágas, 3. emeleti, 41 nm-es hőszigetelt lakás eladó a Tímár Kálmán...

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY készítése

Kalocsa | ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSÉT, melynek hivatalos kódját a 105/2012.(V.30.) rend. szerint kötelező az...
Hirdetés feladás »

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére