Kalohírek

 

Május elseje új helyszínen – A sport majálisa lesz

2013. április 22.,hétfő 11:39  | 
A megszokott helyszíntől eltérően idén a pályázati forrásból felújított Kubikus parkban lesz a város majálisa. A korábbi évek hagyománya szerint most is tematikus majális lesz, vagyis egy meghatározott téma köré szerveződnek a programok. Ahogyan tavaly a folklór, úgy idén a sport lesz a középpontban.
Megosztás: 

De a megszokott programok sem maradnak el. Lesz sör, virsli, vurstli, vásár, zene és tánc minden, ami kell egy május elsejei mulatsághoz. A vidámpark a Margit Malom parkolójában várja majd a szórakozni vágyókat.

A Kubikus parkban ifjúsági kispályás labdarúgó bajnoksággal és nyílt aerobik edzésekkel kezdődik a nap. A koradélutáni májusfaállítás ebben az évben is kiemelt program lesz. A népi hagyomány ápolásánál természetesen nem hiányozhatnak a néptáncosok sem.

A városi rendezvényeken nagy sikert aratott zenés hívogatóról a Liszt Ferenc AMI fúvószenekara gondoskodik majd, délelőtt lovas kocsin járva be a várost.

A sport elsősorban egész napos csónakázási, kajakozási lehetőségben, és a helyszín lehetőségeit kihasználva különféle nyílt nevezésű bajnokságokban jelenik meg.
De sportközpontúság a támogatók által finanszírozott programokban is megnyilvánul majd – tájékoztatta portálunkat Turcsik-Bényi Eszter, a majálist szervező Városmarketing Kft. referense.

– Ilyen lesz például a Titán Sport Club jóvoltából Czanik Balázs, országosan ismert aerobic edző capoeira bemutatója, vagy Bodnár Erika intervall aerobik edzése, melyeket bárki ingyenesen kipróbálhat. Az ingyenes gyermekprogramok megszervezését a Vicai-Optika és a Főnix Gyógyszertár hozzájárulása tette lehetővé. A két ugrálóvár, az arcfestés, a népi fajátékok, valamint Fanti délutáni lufihajtogatása bizonyára elnyeri majd a kicsik tetszését. Mindenkit várunk, de nem csak nézőnek! Azt szeretnénk, ha minél többen aktívan bekapcsolódnának sport programjainkba! – mondta a referens.


Blogok

Mandiner  A jóléti állam gyengíti a családot

Nem egyformán értékesek a család különféle formái, a legjobb és gazdaságilag is legértékesebb a hagyományos család, amelyet azonban rombol a jóléti állam, a [...]

Bankráció blog  Drágábbak a banki tömeges SMS küldés díjai, mint a saját telefon-díjcsomagodban!

Mennyit kell a tejbe aprítanunk ahhoz, hogy az SMS szolgáltatások árát kifizethessük.

Színes Ötletek  Hópelyhek muffinpapírból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig [...]

Megyei apróhirdetések

Hirdessen ingyen!

Kiadó családi ház

KALOCSA | KALOCSÁN, a kertvárosban, családi ház garázzsal kiadó. Tel.: 0630/654-8777

KALOCSÁN lakás eladó

KALOCSA | KALOCSÁN, kertvárosi 2,5 szobás szigetelt lakás eladó. Gáz és cserépkályhafűtés, alacsony rezsi. A...

KALOCSÁN lakás eladó

KALOCSA | KALOCSÁN, a Bátyai út 21. első emeleti, 37 nm-es, garzonlakás, bútorozva eladó. Tel.: 0620/315-2712

KALOCSÁN családi ház

KALOCSA | KALOCSÁN, zöld övezeti, igényes, tetőteres, alápincézett, garázsos családi ház szép kerttel áron alul...

KALOCSÁN CSALÁDI HÁZ

KALOCSA | KALOCSÁN a Petőfi utca 143. szám alatti, 3 szobás családi ház eladó. Iár.: 4,3 MFt. Tel.: 0620/296-7363

ELADÓ! Német használt ablakok

KALOCSA | ELADÓ! Német használt ablakok, többféle méretben. Tel.: 0630/725-4616
Hirdetés feladás »

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére