Kalohírek

 

Mire képes a mobiltelefonod?

2009. július 03.,péntek 15:21  | 
A segélyhívó szám az egész világon 112. Ez akkor is hívható, ha a telefon billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki!
Megosztás: 

A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót. Megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is működik. Tégy egy próbát!

Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltődik, így a következő alkalomra is lesz tartalékod.

Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedők azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és ő is tovább fogyasszon.

Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS NÉLKÜL és minden más nélkül, és a kijelzőn megjelenik egy kód. Ez az egyedi kód az egész világon a te készüléked sorozatszáma.

Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat, értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még ha a tolvaj kicseréli is benne a SIM kártyát.

Valószínűleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni. Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen volna mobilt lopni.

internet

Blogok

Éhezésmentes Karcsúság Szafival  Avokádókrémes uborkasaláta és sült csirkecombok (paleo)

Avokádós uborkasalátaEbédötlet Tögyi Julikától 💚💜💛Avokádókrémes uborkasalá[...]

Névmásblog  Minden oroszok cárja

Egy különleges többes szám a magyarban. A magyar nyelv egyik jól ismert tulajdonsága, hogy takarékosan bánik a többes szám nyelvtani kifejezésével a főnévi csoporton

Re-Kreatív Blog  Bőrhatású karkötő

A tegnapi Re-Kreatív Klub on-line foglalkozáson mutattam meg ennek a bőrhatású karkötőnek az [...]

Megyei apróhirdetések

Hirdessen ingyen!

Felújított 1 szobás lakás eladó

Kalocsa | Teljesen felújított,1 szobás, de tágas, 3. emeleti, 41 nm-es hőszigetelt lakás eladó a Tímár Kálmán...

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY készítése

Kalocsa | ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSÉT, melynek hivatalos kódját a 105/2012.(V.30.) rend. szerint kötelező az...
Hirdetés feladás »

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére